Waarom

Met ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden naar het rijbewijs B en altijd een ruim bovengemiddeld slagingspercentage ben je bij Autorijschool Sandor Goes aan het goede adres als je in het huidige drukke verkeer zeker en veilig wilt leren rijden.

Rijles krijgen bij Autorijschool Sandor Goes gebeurt op een opbouwende & coachende manier. Je weet welke onderwerpen je gaat doorlopen & je krijgt duidelijke uitleg in woord, beeld & demonstraties. Oefenen waarbij fouten eigenlijk leermomenten zijn is de essentie van het leren autorijden. Aangepast aan jouw behoefte krijg je begeleiding en coaching.
 
Zoek je een betrouwbare, degelijke en op jouw behoefte inspelende rijschool, dan is Autorijschool Sandor Goes de rijschool voor jou. En als je service & klantgerichtheid en het zelf vooruit inplannen van je rijlessen in een webagenda ook belangrijk vindt, dan is de keuze gauw gemaakt. Je rijdt in een mooie lesauto. Natuurlijk rookvrij.
 
Wil je het even proberen, kijken of Autorijschool Sandor Goes wat voor je is? Dat kan, dan vraag je een gratis en geheel vrijblijvende proefles of een gesprek aan.